Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

HSY:n jäteautot Etelä-Helsingissä ma 29.3.

HUOM! Tämä uutinen on vuodelta 2010. Katso uudempia tietoja sivuston etusivulta.

HSY:n (entinen YTV) jäteautot aloittavat taas jokakeväisen pääkaupunkiseudun kierroksensa. Perinteiseen tapaan autot tulevat Etelä-Helsinkiin heti kierroksen ensimmäisenä päivänä, joka tänä vuonna on maanantai 29. maaliskuuta.

Aivan Munkkisaareen keräysautot eivät tule, mutta kulmille kuitenkin. Lähimmät pysähdyspaikat ovat:

  • 18.30–19.00 Merisatamanranta 10, Carusellia vastapäätä
  • 20.20–20.50 Hietalahdentori

Siinä välissä autot käyvät pysähtymässä Fredrikintorilla. Ja jos maanantaina ei ehdi paikalle, niin tiistaina 30.3. keräysautot löytää Ruoholahdentorilta klo 19.30–20.10.

Jäteautoja liikkuu kierroksella kolme kappaletta. Ongelmajäteauto ottaa vastaan muun muassa energiansäästölamput, maalit, liuottimet, siivouskemikaalit, akut ja lääkkeet.

Toiseen autoon voi jättää kotitalouksien sähkö- ja elektroniikkaromua, kuitenkin enintään kolme kappaletta per laitetyyppi per asiakas. Tähän jätetyyppiin kuuluvat esimerkiksi jääkaapit, pakastimet, televisiot, kahvinkeittimet, pesukoneet, tietokoneet ja sähkövatkaimet.

Metalliromua otetaan vastaan pienissä määrin. Autolle voi tuoda esimerkiksi polkupyörät, puulämmitteiset kiukaat, lämminvesivaraajat, metalliastiat ja -purkit. Isommat lastit on kuitenkin toimitettava itse HSY:n Sortti-asemille tai romuliikkeisiin.

Lisätietoa jätteen vastaaotosta ja autojen aikatauluista löytyy HSY:n keräysautosivuilta.

 

 

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi