Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Taidekilpailu: sinunko teoksesi sähkökaappiin?

Hernesaarenkatu 17:n talotoimikunta on saanut luvan koristella talon edustalla sijaitsevat kaksi sähkökaappia taiteella. Tätä varten toimikunta on laittanut pystyyn kilpailun, johon saavat osallistua muutkin kuin kyseisen talon asukkaat. Kannattaa kuitenkin kiirehtiä, sillä aikaa ehdotusten jättämiseen on vain tiistaihin 28. helmikuuta asti.

Lähetä luonnos ehdotuksestasi määräpäivään mennessä sähköpostilla osoitteeseen [sähköpostiosoite poistettu] tai kirjekuoressa talotoimikunnan puheenjohtajalle (Mikko Eräkangas, [osoite poistettu]; kuoreen merkintä ”sähkökaapit”). Liitä mukaan yhteystietosi. Jos haluat osallistua nimimerkillä, toimita yhteystietosi talotoimikunnan pj:lle erillisessä suljetussa kuoressa.

Talotoimikunta valitsee ehdotuksista jatkoon kolme parasta, ja voittajat valitsevat kaappeja hallinnoivat Helen Oy ja Helsingin rakennusvirasto. Voittajat palkitaan pienimuotoisesti ja talotoimikunta kustantaa tarvikkeet kaappien maalaukseen.

Teokset toteutetaan touko-kesäkuussa sitten, kun säät sen sallivat.

 

 

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi