Robottibussit nyt liikenteessä Hernesaaressa

Robottibussi Hernesaaressa

Hernesaaren Rannan ravintola-alueen ja Löylyn välin voi nyt kulkea automaattisella bussilla. Kyytiin pääsee kummasta päästä tahansa ja bussi ajelee hissukseen niiden välissä olevan suoran kadunpätkän. Mukana on ”operaattori”, eli ihminen, joka tarvittaessa puuttuu robottibussin ajamiseen. Kyyti on ilmaista ja sitä on tarjolla syyskuun puoleenväliin asti.

Busseja on liikenteessä kaksi, ja ne kulkevat lähinnä aamupäivisin. Lisää aiheesta voit lukea esimerkiksi Helsingin Uutisten artikkelista.