The Dockyard Bar & Bistro sai kyltin

The Dockyard Bar & Bistro

Hernesaarenkatu 17:n ravintotilaan lähiaikoina avattava ravintola on saanut nimekseen The Dockyard Bar & Bistro. Kyltti asennettiin paikalleen tänään. Tila on ollut noin kaksi vuotta tyhjillään VVO:n omistaman talon remonttien vuoksi.

Aikaisemmin samassa tilassa oli ravintola Dei Piselli ja sitä ennen ravintola Kyllin Hyvä. Ravintolayrittäjä on tiettävästi edelleen sama kuin ravintola Dei Pisellin aikaan.

Keskustelu

Yhteensä 2 kommenttia ja/tai paluuviitettä kirjoitukseen “The Dockyard Bar & Bistro sai kyltin”

1. Niko Lipsanen 4.5.2016 klo 21:53:

Ja nyt The Dockyard Bar & Bistro on avannut myös ovensa.

2. Olli Södergård 28.11.2016 klo 11:10:

Mukava paikka ja hyvä lounas.