Katujen kevätpesu käynnissä

P1030556.JPG

Hernesaarenkatu pestään katupölystä tänään perjantaina 15.4. Pesu on juuri käynnissä. Vajaat parikymmentä pysäköityä autoa jouduttiin hinaamaan pesuautojen tieltä pois.

Useat muut Hernesaaren ja lähikulmien kadut pestään tiistaina 26.4. Silloin vuorossa ovat mm. Hylkeenpyytäjänkatu, Hernesaarenranta, Eiranranta, Munkkisaarenkatu, Laivakatu ja Henry Fordin katu. Myös viikolla 16 pestään useita katuja Eirassa, Punavuoressa ja Ullanlinnassa. Katso puhdistussuunnitelmat-sivuilta tarkemmat aikataulut.

P1030548.JPG

Kuvat kadunpesusta on otettu perjantaina 15.4.2016.