Hernesaaren osayleiskaavaa esitellään to 12.11.

Hernesaaren osayleiskaava, luonnos 2015

Arkkitehti Jari Huhtaniemi Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta esittelee Hernesaaren osayleiskaavan uutta luonnosta Jätkäsaaren infokeskuksessa torstaina 12.11. klo 17.00. Infokeskus sijaitsee Huutokonttorissa osoitteessa Tyynenmerenkatu 1. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Etelä-Helsingin asukkaat.

Tilaisuuden järjestää Eteläiset kaupunginosat ry, joka pitää samassa yhteydessä myös syyskokouksensa.

Keskustelu

Yksi kommentti tai paluuviite kirjoitukseen “Hernesaaren osayleiskaavaa esitellään to 12.11.”

1. Niko Lipsanen 16.11.2015 klo 23:50:

Tuolla raporttia itse tilaisuudesta: