Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Länsiterminaali 2:n peruskivi muurattiin

Länsiterminaali 2, peruskiven muuraus

Helsingin Länsiterminaaliin rakennetaan toinen terminaali helpottamaan kasvavan Tallinnan-liikenteen hoitamista ja lyhentämään kulkumatkoja terminaalista pikalaivoille. Terminaalin 2 peruskivi muurattiin eilen perjantaina 27.11.2015.

Munkkisaari-Hernesaari-seura ry:n puolesta peruskiveä olivat muuraamassa puheenjohtaja Aapo Rauhio (kuvassa yllä) ja sihteeri Niko Lipsanen. Muuraukseen osallistuivat myös mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja Viron suurlähettiläs Margus Laidre.

 

 

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi