Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Sedun ravintolakeidas Hernesaaressa avautui tänään. ”Tämä on kuin köyhän miehen Stadin Riviera” kauppalehti.fi/uutiset/ravint…

 

Keskustelu

Yksi kommentti tai paluuviite kirjoitukseen “Sedun ravintolakeidas Hernesaaressa avautui tänään…”

 1. Niko Lipsanen 26.6.2015 klo 22:05:

  Munkkisaari-Hernesaari-seuran aiemmin tekemään kirjelmää Sedu Koskinen kommentoi Kauppalehden jutussa seuraavasti:

  Hernesaaren asukkaat puolsivat Koskisen mukaan hänen hankettaan.

  ”Asukasyhdistyksen kirje oli meille positiivinen – moite oli suunnattu enemmän Helsingin kaupungille. Täällä on ennestään ollut ulkomaalaisia matkustusautoja, ja ranta on ollut heidän jäljiltään epäsiisti”, Koskinen kertoo.

  ”Kun viime kesänä tulin tänne, epämääräisiä joukkioita oli aika paljon. Heitä ei enää ole näkynyt, kaupunki on aktiivisesti sakottanut autoja.”

  Koskinen lupaa, että Hernesaaren ranta siistiytyy vielä lisää hänen jäljiltään.

  ”Huolehdimme siitä, että paikat pysyvät siistinä. Lisäksi turvallisuutta tulee lisää: meillä on jatkuva, ympärivuorokautinen vartiointi, joskus koirakin on paikalla. Kyseessä on suhteellisen avonainen tila: haluamme sen turvalliseksi, jolloin pitää varautua kaikkeen.”

  Koskinen selvittää sopineensa Helsingin kaupungin kanssa parkkipaikasta, jolle mahtuu monta sataa autoa.

  ”Nyt avautuvassa kompleksissa voi syödä ja juoda hyvin. Alueella myydään myös alkoholia. Meillä on pysyvä oma bussivuoro: bussi menee puolen tunnin välein keskustan ja rannan välillä.

MUHEIRA.FI

 • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
 • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
 • hernesaariseura.fi