Siivouspäivä lauantaina 23.5. – Muheira mukana

Siivouspäivän logo

Siivouspäivä on jälleen lauantaina 23.5. Koko kaupunki muuttuu silloin suureksi kirppikseksi.

Munkkisaari-Hernesaari-seura on päivässä mukana ja pystyttää pöydän Luostaripuistoon Hernesaarenkadun ja Telakkakadun kulmaan. Tule ostoksille, vaihtamaan kuulumisia alueen asioista tai vaikka itsekin myymään vanhoja tavaroitasi!

Pidämme myyntipöytää puiston kulmalla klo 12–15. Jos pystytät viereen oman pöytäsi, merkitse sekin Siivouspäivän sivujen karttaan, kunhan sellainen sinne tulee. Mitä enemmän pöhinää kulmilla on, sitä paremmin kävijät löytävät paikalle.