Asukasyhdistys toivottaa Hernesaaren ravintolamaailman tervetulleeksi

Hernesaarenranta

Munkkisaari-Hernesaari-seura ry toivottaa Hernesaaren kärkeen tulevan Hernesaaren Ranta -nimellä kutsuttavan ravintola- ja viihdealueen tervetulleeksi. Ranta on ollut vajaakäytöllä ja on hyvä, että sinne saadaan lisää toimintaa.

Kiinteistölautakunnalle jättämässään oikaisuvaatimuksessa seura kuitenkin korostaa, että ranta-alueen siisteydestä on huolehdittava myös varsinaisen vuokra-alueen ulkopuolella ja huomiota on kiinnitettävä myös esimerkiksi siihen, että kävijät mahtuvat Hernesaareen kulkevan bussin 14 kyytiin (se on usein täynnä jo nykyisinkin).

Helsingin Uutiset haastatteli aiheen tiimoilta yhdistyksen sihteeriä Niko Lipsasta.

Kuvassa Hernesaaren vesibussilaituri, jonka ympäristöön Hernesaaren Ranta -konttiravintola-alue on tulossa.