Mitä haluat kysyä ylipormestarilta?

Etelä-Helsingissä järjestetään ylipormestarin asukasilta torstaina 13. marraskuuta. Asukasillassa Helsingin ylipormestari Jussi Pajunen ja muut kaupungin virkamiehet vastaavat etelähelsinkiläisiä mietityttäviin asioihin.

Mitä sinä haluaisit kysyä ylipormestarilta? Voit jättää kysymyksen kommenttina tähän artikkeliin tai lähettää sen sähköpostilla Munkkisaari-Hernesaari-seura ry:n puheenjohtajalle Niko Lipsaselle (sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@muheira.fi). Ennakkokysymyksiä kerätään torstaihin 9.10. saakka.

Asukasillan paikka ja tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.