Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Louhintajätteen mukana mereen päätyvät panoslangat ja muut räjähdystarvikejätteet ongelma rannoilla: metro.fi/paakaupunkiseu…

 

Keskustelu

Yhteensä 2 kommenttia ja/tai paluuviitettä kirjoitukseen “Louhintajätteen mukana mereen päätyvät panoslangat…”

  1. Hannu Aaltonen 29.12.2013 klo 11:41:

    Länsisataman muoviroskalautta. Käykääpä katsomassa länsisataman melkinlaiturin maapuolen päässä rampilla mitä paskaa mereen kipataan kun helsingin satama rakentaa uusia laituripaikkoja etelän suuntaan.Näky on kamala muovisia paukkulankoja kilometri tolkulla ja noin tulitikun mittaista muovin sälää suurina palloina miljoonia ja miljoonia muovin palasia lilluu pienellä alalla ja se on vasta jäävuoren huippu.Kaikki muovi menee puhdistamattoman maan mukana mereen, että se helsingin kaupungin ympäristöpolitiikasta.

  2. Lasse Halonen 9.1.2014 klo 10:31:

    Olen syksyn aikana länsi- ja etelä-Helsingin rantoja kierrellessäni huomannut lohduttoman näyn.Rannoilla lojuu suuria määriä panoslankoja ja lasikuitutikkuja jotka ovat peräisin jätkäsaaren täyttöalueelta. Näitä oli niinkin kaukana kuin Matinkylän rannoilla asti. Jatkuukohan kyseinen toiminta edelleen ja miksi Helsingin kaupunki sallii tällaisen ympäristörikoksen.Kylläpä me jätämme inhottavia ympäristöongelmia tuleville sukupolville. Syylliset on saatava vastuuseen.

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi