Muheira mukana Siivouspäivässä lauantaina 25.5.

Siivouspäivän logo

Päivitys: Muheiran osallistuminen Siivouspäivään on jouduttu perumaan. Siivouspäivä on kuitenkin ympäri kaupunkia ja myös Hernesaarenkadulle on tulossa ainakin yksi muun tahon pöytä, ehkä enemmänkin.

Siivouspäivä, eli päivä jolloin kuka tahansa voi perustaa kadulle tai puistoon kirpputorin, on taas lauantaina 25. toukokuuta. Munkkisaari-Hernesaari-seura on mukana omana pöydällään Hernesaarenkadun ja Telakkakadun kulmassa klo 11–15.

Samoille kulmille on ilmoittautunut myös Kirsin ja Olivian kirppis. Lisääkin mahtuu: mitä enemmän myyjiä on paikalla, sitä enemmän saamme paikalle kirpputoritunnelmaa.

Voit ilmoittautua mukaan Siivouspäivän sivujen kautta tai vain tulla lauantaina paikalle. Muista kuitenkin ottaa oma myyntipöytä mukaan (ja vaaterekit, jos sellaisia tarvitset).

Kaupankäynnin lomassa voit myös jutella kaupunginosan kuulumisista asukasyhdistyksen aktiivien kanssa. Tarjoamme kahvia ja teetä kirpputorilla kävijöille.