Punavuoriseura ja Eteläiset keskusteluttavat Telakkarannan asemakaavasta Betaniatalolla ti 30.10. klo 18.30. PDF: is.gd/xVMnry

Keskustelu

Yksi kommentti tai paluuviite kirjoitukseen “Punavuoriseura ja Eteläiset keskusteluttavat Telak…”

1. Niko Lipsanen 26.10.2012 klo 01:27:

Betaniatalo on siis yhtä kuin Punavuoren asukastalo. Sen osoite on Perämiehenkatu 13. Siellä keskustellaan siis tiistaina Telakkarannan asemakaava-asioista. Punavuoriseura ja Eteläiset kaupunginosat ovat kutsuneet sinne myös kaupunginvaltuutettuja paikalle.