Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Kahvila Jääherne on taas auki

Kahvila Jääherne

Hernesaaren kärjessä sijaitsee kahvila, josta kaikki alueen asukkaat eivät välttämättä edes tiedä. Jäähallin yläparvella sijaitseva Kahvila Jääherne on kuitenkin taas auki, nyt uuden omistajan voimin.

Tilavasta kahvilasta on näkymät alas jäähalliin. Tuoreet ja herkulliset munkit ja pullat leivotaan paikan päällä päivittäin. Halutessaan niitä voi ostaa mukaankin. Tarjolla on myös grillimuonaa, jos tekee ennemmin mieli jotakin suolaista.

Jäähallin kävijöiden lisäksi myös paikalliset asukkaat ovat tervetulleita kahvilaan. Jääherne soveltuukin hyvin taukopaikaksi Hernesaareen suuntautuvalla kävelyretkellä. Kannattaa kuitenkin laittaa lämmintä päälle, sillä sisällä jäähallissa on kylmä.

Aukioloajoissa kahvila elää jäähallin aikataulujen mukaan. Arkisin kahvila aukeaa iltapäivällä klo 15 ja pitää ovet auki klo 21 asti. Viikonloppuisin jäävuoroista riippuen ovet avataan yhdeksältä tai puoli kymmeneltä ja laitetaan kiinni klo 19 tai 21.

Kesällä, kun jäähalli on kiinni, ei kahvilakaan ole auki.

Kuvassa on Kahvila Jääherneen sisätiloja sunnuntaina 16.9.2012.

 

Keskustelu

Yksi kommentti tai paluuviite kirjoitukseen “Kahvila Jääherne on taas auki”

  1. Niko Lipsanen 19.1.2013 klo 11:45:

    Kahvila Jääherne on saanut sivun myös Facebookiin: https://www.facebook.com/KahvilaJaaherne

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi