Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Liity asukasyhdistyksen jäseneksi!

Liity nyt Munkkisaaren, Eiranrannan ja Hernesaaren asukasyhdistyksen Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n jäseneksi. Vuosikokous vahvisti jäsenmaksun tälle vuodelle, joka on edelleen yhtä edullinen kuin ennenkin: 10 euroa henkilöjäseniltä.

Jäsenmaksutulot ovat seuran ainoa tulonlähde. Niillä maksetaan muun muassa näiden kotisivujen ylläpito sekä seuran juoksevat kulut.

Rahaa tarvitaan myös muihin vaikuttamishankkeisiin. Teetimme esimerkiksi yhdessä naapuriyhdistystemme kanssa havainnekuvan Hernesaareen suunnitellusta risteilyaluslaiturista. Kuva havainnollisti sen, kuinka risteilyalukset tukkisivat näkymät Etelä-Helsingin rannoilta Pihlajasaareen suuntaan ja avomerelle.

Havainnollistava kuva oli todennäköisesti yksi niistä asioista, jotka vaikuttivat siihen, että risteilyaluslaituri siirrettiin kaavassa toiseen kohtaan. Valitettavasti helikopterikenttä on yhä mukana, vaikka sen toteuttaminen onkin epävarmaa.

Jotta voimme jatkossakin toteuttaa vastaavia vaikuttamishankkeita, tarvitsemme sinun tukeasi. Liity jäseneksi jo tänään ja maksa 10 euron jäsenmaksu seuran tilille (Nordea):

Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry
FI68 1014 3000 1387 31

Laita maksuun viestiksi ”jäsenmaksu” ja oma nimesi, jotta tiedämme, keneltä jäsenmaksu on tullut.

Myös vanhat jäsenet, muistakaa maksaa tämän vuoden jäsenmaksu!

Taloyhtiöt ja yritykset voivat liittyä kannatusjäseniksi maksamalla 50 euron suuruisen kannatusjäsenmaksun.

 

 

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi