Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Jalkapallojunnut hulinoivat Munkkisaaressa

Jalkapallojunnuja poliisivartiossa

Keskiviikkoiltana 9.7. Nosturin futisdiskolta alkanut jalkapallonuorten tappelu huipentui takaa-ajon jälkeen Munkkisaareen. Arviolta 30-40 nuorta Helsinki Cupin osallistujaa pääsi korttelin sisään ilmeisesti Munkkisaaren puolelta. Aitojen yli hyppimällä he päätyivät lopulta Hernesaarenkatu 15 sisäpihalle, jossa vahinkoa aiheutettiin ainakin joillekin polkupyörille. Joillakin nuorista oli metalliputkia lyömäaseinaan.

Poliisi saapui paikalle nopeasti, mutta ilmeisesti tappelun aloittajat pääsivät pakenemaan. Pihalle jäi joukko brasilialaisia nuoria, joita pidettiin jonkin aikaa paikoillaan ja marssitettiin vähän ennen puolta yötä jonossa Pikku-Roban poliisiasemalle.

Tappelu oli alkanut ilmeisesti tytöistä. Jotkut pojat olivat tulleet mustasukkaisiksi brasiliaispojille ja aloittaneet tappelun. Tappelun aloittajat olivat joidenkin paikallaolleiden mukaan suomalaisia, tosin myös venäläisten väitettiin olleen aloitteellisia.

Munkkisaaressa oli näyttävä poliisioperaatio myös muutamaa päivää aiemmin, kun mies uhkasi ampua itsensä Hernesaarenkatu 17:ssä.

 

 

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi