Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Linja 16 pois Munkkisaaresta?

Raitiovaunulinjalla 9 Ullanlinnasta Itä-Pasilaan aloitetaan liikennöinti syksyllä. Samalla lakkautetaan bussilinja 17, jonka linja 9 suurelta osin korvaa. Tämä aiheuttaa kuitenkin muutoksia myös linjoille 14, 14B ja 16.

HKL:n uutisen mukaan:

”Suunnitelmien mukaan linjan 16 päätepysäkki siirrettäisiin linjan 17 nykyiselle paikalle Merikadulle, ja toisaalta lisättäisiin linjan 14B tarjontaa Hernesaaressa korvaamaan linjan 16 poistuvaa reittiosuutta. Samalla siirrettäisiin linjan 14B reitti kulkemaan Punavuoren kautta.”

Linjan 14B palvelua parannettaisiin tihentämällä vuoroväliä ja pidentämällä liikennöintiaikaa viikonloppuiltaisin. Vastaavasti Eirasta Pajamäkeen kulkevalla linjalla 14 vuoroväliä harvennettaisiin.

Suunnitelmista voi jättää palautetta HKL:lle viikon 4 loppuun asti. Palaute lähetetään sähköpostilla yllä linkitetyssä uutisessa mainittuun osoitteeseen. Joukkoliikennelautakunta käsittelee asiaa seuraavan kerran 31.1.

 

 

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi