Rakennusvirasto kerää havaintoja villikaneista

Villikani

Helsingin kaupungin rakennusvirasto kerää asukkaiden havaintoja ja mielipiteitä kaupungin villikaneista. Virastossa ollaan kiinnostuneita havainnoista villikaneista, niiden pesäpaikoista ja esimerkiksi auton alle jääneistä kaneista. Myös havainnot villikanien aiheuttamista tuhoista esimerkiksi kasvillisuudelle kiinnostavat.

Havaintoja voi lähettää Internet-pohjaisen käyttöliittymän kautta. Viraston villikanisivuilla on myös ohje, kuinka erottaa rusakko ja villikani toisistaan.