Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Mitä haluat Hernesaareen?

Suurin osa Hernesaaren muussa kuin telakkakäytössä olevista rakennuksista puretaan vuoteen 2012 mennessä. Mutta mitä tulee tilalle?

Kaupunkisuunnitteluvirasto on tilannut ideasuunnitelmat kolmelta arkkitehtitoimistolta, kahdelta naapurustoryhmältä ja lasten ja nuorten ryhmältä. Näiden ehdotusten on tarkoitus muodostaa pohja keskustelulle siitä, mitä Hernesaareen lopulta rakennetaan.

Suunnitelmiin voi tutustua kaupunkisuunnitteluviraston Hernesaari-sivuilla, paikan päällä kaupunkisuunnitteluvirastossa (19.9.-19.10.), Cafe Caruselissa (20.9.-8.10.) ja Sanomatalon käytävägalleriassa (8.-21.10.). Suunnitelmista on myös artikkeleita ja keskustelua Helsingin Sanomain sivuilla.

 

 

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi