Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Työmaatietoa Raksa.infosta

Raksa.info #12

Raksa.info on uusi verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa helsinkiläisistä rakennustyömaista niin asukkaille kuin ammattilaisillekin. Nyt käynnissä on pilottivaihe, jossa on tässä vaiheessa mukana 18 työmaata.

Mukana on myös yksi työmaa Munkkisaaresta: kahden asuinkerrostalon rakentaminen Eiranrantaan osoitteessa Pirittanaukio 1. Sivustolla on perustiedot hankkeesta, mukaanlukien rakennuslautakunnan asiaan liittyvä pöytäkirja. Sivulla on myös mahdollista keskustella hankkeesta, ja yksi asukas on siellä jo ehtinytkin valittaa työmaan aiheuttamasta metelistä.

Raksa.info-palvelun tuottaa Forum Virium Helsinki.

Kirjoita kommentti

Sinun pitää kirjautua sisään kommentoidaksesi.

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2016 (vuodet 2017 ja 2018 valitettavasti puuttuvat).
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi