Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Hernesaareen esitetään rantasaunoja

Helsingin Sanomat kertoo 8.8., että Public Side -niminen yhtiö haluaisi perustaa Hernesaareen rantasaunakeskuksen. Saunala-niminen ”sauna- ja rantakulttuuri­keskus” käsittäisi 32 saunaa, joista osaa vuokrattaisiin lyhyeen käyttöön kenelle vain, osa taas olisi yksityisiä.

Kaupungin virkamiehet eivät HS:n mukaan suoraan tyrmää ideaa. Ongelmallista hankkeen kannalta kuitenkin on, että Hernesaaren itäranta, jolle saunayhteisöä suunnitellaan, on kaavoitettu puistoksi. Puistoksi se todennäköisesti myös jää, joten suunnitellulle paikalle hanke tuskin toteutuu.

Kirjoita kommentti

Sinun pitää kirjautua sisään kommentoidaksesi.

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2016 (vuodet 2017 ja 2018 valitettavasti puuttuvat).
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi