Eiranrannassa valokuvaaminen kielletty?

Valokuvaaminen kielletty

Eiranrannan rakennustyömaalla on Hylkeenpyytäjänkadun varressa kyltti, jossa kielletään valo- ja videokuvaaminen. Mitään juridista perustetta kieltää kuvaaminen julkisessa katutilassa tuskin on olemassa, joten kiellon voinee jättää omaan arvoonsa. Aidan sisäpuolella se saattaa olla päteväkin.

Kyltistä tulikin mieleeni, että näillä sivuilla julkaistavaan Eiranranta rakentuu -sarjaan ei olekaan tullut pitkään aikaan otettua lisää kuvia. Pitääpä käydä vapun jälkeen tekemässä kierros.