Uudet sivut osoitteessa: hernesaariseura.fi

Puistosuunnitelmia

HKR:n puistosuunnitelma

Kaupungin rakennusvirasto järjesti 1.2. yleisötilaisuuden Merisataman ja Munkkisaaren alueen puistosuunnitelmista. Alueelle on tulossa yhdeksän puistoa, joista osa toki on jo olemassa.

Luostaripuisto, Hylkeenpyytäjänkenttä ja Pyhiinvaeltajanpuisto ovat Punatulkun kortteliin nousevan Eiranrannan asuinalueen lähipuistoja. Pyhän Birgitan puisto, Ursininkallio, Fredrik Stjernvallin puisto, Meripuisto ja Merisatamanrannan eteläpuolinen rantakaistale muodostavat puistoketjun merenrantaan Munkkisaaren voimalan kulmilta aina Kaivopuiston reunalle asti. Merikadun muurin vieressä sijaitsevasta Rantakallionpuistosta on tulossa koirapuisto.

Tämän sivun toimittaja ei valitettavasti itse päässyt paikalle tilaisuuteen, joten tarkempaa reportaasia tilaisuudesta ei ole nyt tarjolla. Jos olit tilaisuudessa tai haluat muuten sanoa sanasi puistoasioista, niin ota yhteyttä. Julkaisemme sivulla mieluusti niin selostuksia suunnitelmista kuin kantaaottavia puheenvuorojakin.

Kuva: Osa HKR:n puistosuunnitelmasta.

 

 

MUHEIRA.FI

  • Muheira.fi oli Munkkisaari-Hernesaari-Seura ry:n ylläpitämä kaupunginosasivusto. Näillä sivuilla on sivuston arkisto vuosilta 2006–2017. Kirjoitusten kommentointi on poistettu käytöstä.
  • Asukasyhdistyksen nimi on nykyisin Hernesaari-seura ry ja sen uudet sivut ovat osoitteessa:
  • hernesaariseura.fi